jordicaball.com empresa propietària d’aquest lloc web, publica aquesta declaració de privadesa per informar els seus visitants de la política que segueix en el tractament de les dades que s’obtenen de les visites al web. L’objectiu de la nostra política de privadesa és protegir al màxim la confidencialitat de les dades personals obtingudes. La nostra empresa compleix les normes d’autoregulació de protecció de dades recomanades a Espanya per l’associació d’autocontrol de la Publicitat, així com l’articulat de la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal, Llei 15/1999, de 13 de desembre.

        Sobre les dades personals que ens proporciona vostè

Per visitar el nostre lloc web no és necessari identificar-se o facilitar dades personals. Si decideix anar a l’àrea de contactar necessitarà obrir el seu programa de correu perquè li podem respondre; en aquest cas ens comprometem a garantir la confidencialitat de la seva adreça electrònica.

  • Es faciliten les dades personals a d’altres empreses?

La informació que els usuaris de jordicaball.com ens proporcionen mai serà facilitada a terceres persones o a altres companyies. Volem aclarir amb tota rotunditat que nosaltres no vendrem la seva adreça de correu electrònic o una altra informació confidencial a terceres parts.

  • Rebré publicitat al meu correu electrònic?
jordicaball.com no envia publicitat no sol·licitada a través del correu electrònic.
                                                                                                                     
Tornar